Linser i peberfrugtcreme
Dette er en krydsning mellem en salat og en ret, og kan spises alene med et stykke brød til eller som tilbehør til andre salater og kød. Linserne er også rigtig gode på madpakken næste dag eller som fyld i en sandwich sammen med grøn salat.
1 ds grønne linser
1,5 rød peberfrugt
25 g feta
4 spsk god olivenolie
1 fed hvidløg
lidt bredbladet persille
Skær peberfrugterne i skiver og steg dem på panden i lidt olie. Vend rundt undervejs og sørg for, at de får en smule stegeskorpe og dermed stegesmag.
Pil hvidløgsfeddet og put olivenolie, feta og hvidløg op i en skål.
Hak persillen og stil til side.
Dræn linserne, skyl dem grundigt og lad dem dryppe af i en si.
Blend peberfrugtskiverne mens de er varme med feta, olivenolie og hvidløg. Smag til med salt, men vær forsigtig, da fetaost i forvejen er salt.
Vend linserne i peberfrugtcremen, drys med hakket persille og servér straks.
No Comments