Quinoagrød med revet rødbede og hasselnødder
Quinoaflager og boghvedeflager fås i helsekostbutikker og er en god genvej til en hurtig glutenfri grød. Prøv også at skifte rødbeden ud med revet gulerod eller undlad den helt, og servér grøden med revet mørk chokolade – et rigtigt søndagstreat!
40 g quinoaflager
10 g chiafrø
60 g boghvedeflager
2 dl mælk
2 dl vand
1 lille rødbede
20 g hasselnødder
Kokosblomstsirup eller agavesirup til servering
Bland quinoaflager, chiafrø og boghvedeflager sammen med mælk og vand i en gryde. Tilsæt salt og lad den koge op. Når den koger, skruer du ned på medium varme og lader den simre 5 minutter under omrøring.
Imens skræller og river du rødbeden på et fint rivejern og hakker hasselnødderne groft.
Fordel grøden i to skåle og top med rødbede, hasselnødder og agavesirup. Servér straks.
No Comments